Över två timmar!

Kom just hem från en lååång promenad med Josefin. Vi gick i över två timmar och jag kan inte fatta hur vi orkade. Men tiden bara flög iväg och man tänkte inte på att man gick för att vi hade så mycket att prata om. Det var i slutet som jag märkte hur ont jag hade i mina vrister. Sen började jag känna att jag hade fått blåsor under bägge hälar. så just innan vi var hemma var det så jobbigt att vi var tvugna att sätta oss ner och vila ett tag, men efter det blev det värre. När vi skulle börja gå igen kände jag hur hela min fotsula värkte, och det gjorde bara mer ont under hälen så jag fick gå på tå. Men tyvärr så hjälpte inte det eftersom det gjorde ont där med. Det slutade med att jag ringde mamma och hon kom och hämtade mig. Jag är helt död i kroppen nu och jag känner hur jobbigt det är att bara skriva det här. Undrar hur jag kommer känna mig imorgon.
Men trots det jobbiga var det ändå riktigt skönt faktist.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack. :) ja jag har tagit den!

2010-04-12 @ 21:03:09
URL: http://aifoss.blogg.se/
Postat av: JENNIE

sv; Jag förstår det! En utav mina nära är riktigt beroende utav det där spelet, men det har inte gått så långt att hon betalar för det. Tycker du att det är OKEJ, att man ska kunna betala för låtsaspengar?

2010-04-12 @ 21:15:47
URL: http://jennieduvet.blogg.se/
Postat av: Sunnie

sv; jamen precis. De stirrade på oss väldigt mycket, så vi väntade liksom på att de skulle komma fram. Sen la vi in dissen, he he :) Hur mår dudÅ?

2010-04-12 @ 21:21:40
URL: http://ssssunshine.blogg.se/
Postat av: Ems

sv: jo de vill jag =)

tack :)

haft en bra dag?

2010-04-12 @ 21:27:34
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: f

hehe okej :/

2010-04-12 @ 21:29:12
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0