I'm taking of

Nu sitter jag här, halvt färdig och känner mig aningen stressad. Snart borde jag få ett sms och då börjar den så efterlängtade resan till Östersund. Jag hoppas jag kommer få en toppenhelg med så lite regn som möjligt, och så hörs vi när jag kommer hem igen på söndag. Jag kommer nog vara lagomt sliten då kan jag lova..
Ha det bra så länge! Kram!





Packa pappas kappsäck

Jag springer runt här nu och packar allt i sista sekund! Det är inte bra, jag får panik och vet inte om jag har med allt jag behöver. Det är dessutom så jävla varmt så jag springer runt i bara underkläder. Fick typ en ångestattack för ett tag sen också!
Jag och josefin har i alla fall ladda för bilresan och var och köpte massa drickor och godis och kakor, gott!

Bandeau

                                 

Jag vill ha denna otroligt söta bandeau! Jag tycker det är så snyggt att ha under till exempel stora linnen!
Den kommer från Urban Outfitters.


Paytime

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och är sur på min lillasyster som väcckte mig. Hon sprang ut och in här och skrek och letade kläder för att hon skulle skynda sig till bussen.
Idag blir det att tvätta, packa och måla klart i mitt rum och även putsa spacklet, sen kanske jag får en överraskning när jag kommer hem på söndag att det är färdigtapetserat och jag kan flytta in till mitt rum igen.
Sen ska jag åka med mamma på banken och hämta ut min lön. Så då rullar det in lite pengar på mitt kontooch det är inte dumt de!


Godnatt..

Fattar inte vad jag fortfarande gör uppe! Jag är aldeles för trött för att tvätta ansiktet eller borsta tänderna. Hur fräscht är det?! Jag ligger typ och halvsover, och orkar knappt hålla ögonen öppna. Känner att det är dags att sova nu!
Godnatt.


Såhär trött är jag typ nu!!!!!


bloglovin'

Bloglovin'


So You Think You Can Dance?

Jag sitter och myser i min soffa med chokladbollssmet framför So You Think You Can Dance. Tråkigt att vara ensam men det är ändå rätt skönt! Jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, tugga i mig chokladbollar tror jag nog.


Bjuder på en bild från en tokig kväll med Josefin.

Laundry

Blev väckt av pappa imorse som frågade om vi skulle åka och köpa tapeter. Det blev en hel del mer än att köpa tapeter och jag hann bli riktigt less! Pappa skulle åka och kolla på bilar och gud vet allt!
Men nu har jag i alla fall fått de tapeter jag vill ha.

Nu ska jag återgå till min tvättning och skriva en packlista för på torsdag sticker jag iväg till Jämtlands huvudstad, nämligen Östersund! Hoppas att vädret ändrar sig och att det blir sol! Jag vill inte gärna åka på en festival i lera..


Ignorera den läskiga jultomten i bakgrunden. Jag vet inte varför den står där, det är inte mitt rum, haha.


Girls League


Gick på stan med Josefin idag och blev ägare till denna otroligt mysiga tröja från Gina!

För övrigt har det varit en lång dag idag. Klockan är bara kvart i tolv och jag funderar redan på att krypa till sängs. Jag brukar ju sitta hos Josefin vid den här tiden och vara hur pigg som helst. Men men.. Jag har en lång dag framför mig imorgon också så det kanske är lika bra att lägga sig och sova.

Vännäsdagarna 2010

Jag har just upplevt en av de roligaste helgerna i mitt liv tror jag. Det är i alla fall en helg jag kommer minnas länge. Fredagen började med att jag och Josefin gick på marknaden, för det var ju vännäsdagarna. Sen käkade vi pizza, och chillade. Vi gick hem till Josse och värmde upp ganska rejält och sminkade oss osv.

Efter det gick vi över till Matte Segerljung på förfest. Sen drog hela det gänget vidare till någon annan fest och jag och Josse hängde på. Vi var där ett tag men vi började må dåligt så vi gick där ifrån ett tag, och helt plötsligt satt vi på någons uppfart och pratade med Peter, Mappe, Cim och Segerljung tror jag, det kanske var någon fler också. Sen drog alla vidare på hotellet och jag, Josefin, Mappe och Peter var kvar, i alla fall ett litet tag. Sen blev Peter sjukt taggad och skulle bära mig på sin rygg till hotellet men jag kännde inte riktigt för det. Sen försvann han helt plötsligt och nästa gån vi mötte honom mådde han skit dåligt och bara satt.
Efter att vi stått utanför hotellet ett tag (som var sjukt segt) gick vi hem till Segerljung igen.

Vaknade upp på lördagen och mådde inter direkt så jäkla bra. Mötte upp med Josefin, vi satt och pratade lite och sen gick vi lite på marknaden igen och satt på hennes balkong och sov.
På kvällen körde vi en favorit i repris förutom att vi var på hotellet emellan. Vi träffade även lite annat folk. Och Mappe hade druckigt nåt så han hade nåt fel med rösten och det var det roligaste jag har hört!

Annars hände det inte så mycket vad jag kan komma på just nu. Allt känns så långt borta. Men Peter har döpt om mig, så nu heter jag inte Emelie längre, jag heter nämligen Johanna, haha.



 










Josefin mådde inte så bra ett tag, men det var snart glömt.






Josefin och Peter med hans "Armani" skjorta.


Konstigt att ingen av killarna ville var med på bild själva.






Har jag inte världens vackraste kompis?!







Take her home, country roads!

God dagens!
Jag har inte skrivit något på länge nu känner jag. Men jag har ju jobbat förra veckan och jobbar även den här veckan så jag har inte haft så mycket för mig och jag har varit så trött att jag inte känt att jag har haft något att skriva. Men nu slänger jag in ett inlägg.
Imorgon kommer Josefiiiiiiiin hem!!!!!!!!!!!!!!!! Det känns hur kul som helst! Och så fort jag slutar jobbet på fredag ska vi ha så jävla kul hela helgen kan jag lova! Eller hur?!
Jag ska gå ner och ta någont litet att äta för jag ska ut och springa kl 5 och jag vill inte få håll.
Jag känner mig så jäkla hurtig! Jag cyklar från och till jobbet, som ligger en bit bort med en lååång uppförsbacke både dit och hem, sen har jag tränat varje dag på det, om jag räknar bort lärdag och söndag då.
Jag hoppas jag fortsätter med det här nu och inte bara lägger det på hyllan igen, har försökt många gånger tidigare, för det känns så jäkla bra! Man känner sig så mycket bättre på nåt sätt!



Jag har saknat min allra bästaste, finaste vän!!

RSS 2.0