Första ring

Idag började jag äntligen ettan! Jag är helt slut efter att jag klev upp halv sju i morse, och imorgon blir det ännu tidigare för att hinna med bussen. Så ikväll blir det nog en tidig kväll.


In my shoes




Dessa är mina två senaste inköp i skoväg. De översta är från Nelly och de nedersta från scorett. De är grymt bekväma båda två!

Jag kan inte skilja på..

Det verkar som att det har varit fint och varmt väder idag och jag har bara legat inne framför tvn.
Varför känns det som att det är sen höst? Jag längtar nästan tills skolan börjar nu så man får lite rutiner igen.

Hemma bra, borta bäst..?

Nu har jag kommit hem. Jag kan ju säga att jag inte tycker det är skönt att vara hemma igen. Fan vad jag vill tillbaka..
Nu ska jag gå ner och göra nåt gott och se på tv och tycka synd om mig själv för att jag inte är i Stockholm.. haha.

Mot Stockholm!

Nu åker jag till flygplatsen och åker iväg till huvudstaden Stockholm! vi hörs på söndag kväll då jag kommer hem!


12 augusti 2010

Nu är jag nyduschad och ska åka på äffären för att köpa naturgodis till flyg- och bussresan.


I brist på något att göra...

...tänkte jag att jag skulle sätta mig i fönstret och kolla på stjärnfallen som de sa skulle vara ikväll. Och så tänkte jag lyxa till det lite så jäg tände lite ljus osv. Men när jag var klar med allt märkte jag att jag inte kunde se en enda stjärna.. Så jag bestämde mig istället för att ta fram min kreativa sida och hämtade papper och penna och började rita. Det var riktigt länge sen.


Men nu är det dags att sova, godnatt!

Smet+Dear John

Nu sitter jag här i mina myskläder och med en skål smet i famnen. Jag ska sätta igång Dear John. Har längtat efter att se den så jag hoppas den lever upp till mina förväntningar.


Spegel, spegel på väggen där..

Idag var jag och mamma i stan för att hämta hem min spegel. Och då passade jag även på att köpa ett minneskort till min mobil.
Och så här ser ramen ut till min spegel.


(Gardiner ska jag sätta upp snart, jag måste bara hitta de rätta först.)

Så bra!


Time together isn't ever quite enough

Vad ska det bli av den här kvällen? Jag har inget att göra, det är inget bra på tv och jag har ingen film jag vill se.. Jag får väl börja packa lite då. Funderar också på att göra en smet och tröstäta, haha. 
Imorgon flyttar min absolut bästa vän Josefin ner till Stockholm. Det känns inte direkt sådär jätteskoj. Det känns faktist riktigt jävla trist!! Jag kommer sakna henne OTROLIGT mycket! Det är världens finaste tjej och bättre får man leta efter!


två år med dig, och det kändes som en evighet
du är min bästa vän, du är min egna ängel, 
skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag
jag känner en känsla av att jag har dig vid min sida
du känner mig bäst & du kan verkligen berätta vem jag är
du kommer alltid att stå mig lika nära
i vänskapsbandet finns en låga som aldrig brinner ut
jag kan svära på allt att den aldrig kommer ta slut
du är mitt allt, min bästa vän, jag älskar dig



10 augusti 2010

God morgon!
Jag sitter här nyvaken och just ätit frukost.
Idag väntar mig tvätt och städning! Gud vad roligt!
Jag håller även utkik efter ändringar i gymnasieintagningen så jag kan ansöka om en ny plats. Nu ska jag börja tvätta. Talk to you later!


9 augusti 2010

Good Day!
Kom nyss hem från banken. Jag var även på jakt efter en fax så jag kunde faxa iväg min gymnasieansökan. Vet dock inte om det lyckades så pappa får faxa den imorgon istället.
Jo, jag har tvättat mina skor nu. DE ÄR INTE RENA! De ser likadana ut som när jag stoppade in dem i tvättmaskinen.. Vi får väl se hur det ser ut när de torkar sen då.


You appear just like a dream to me

Kom juste hem från stan. Jag och mamma åkte in för att köpa en spegel, men den fanns inte så vi får vänta till onsdag. Sen åkte vi och kollade på en kamera och GUD vad jag vill ha den! Men mamma och pappa lär ju inte vilja betala så då får jag spara, men med min inkomst lär ju det ta en evighet..
Vad ska man hitta på en grå dag som denna då? Kanske går ner och sätter på en film eller nåt.


Juste, Lönen!

Nu har jag glömt i en hel vecka att jag måste hämta ut min lön! Jag skriver upp en antäckning för det behövs verkligen göras innan jag åker till Stockholm!

Jack Daniel's

God afton!
Igår kväll var jag bara hemma hos mig med Josefin och vi snackade skit, såg film och åt smet.
Idag vaknade jag klockan två och det var riktigt längesen jag fick sova så länge. Mamma och pappa brukar alltid komma och väcka mig vilket jag finner är väldigt frustrerande!
Ikväll kom Josefin hit och vi hade myskväll med film, dock ingen smet ikväll. Sen pratade vi om livet och de. Sen bestämde hon sig för att vara tråkig och åka hem för hon ville äta smet, så hon övergav mig och jag har ingen aning om vad ajg ska göra nu. Jag är inte ett dugg trött så att gå och lägga sig är lönlöst.


Berries

Jag har varit hos farmor och farfar hela dagen och lekt med mina små kusiner, badat, solat och guuud vad varmt det var! Vi åt middag där och till efterrätt blev det vaniljglass med bär och jordgubbar, MUMMA!
Jag slängde på min ett av mammas gamla linnen och mina absoluta favoritshorts och det blev vad jag hade på mig under dagen.

 

Ikväll vet jag faktist inte vad jag ska göra. Har inga planer men det blir nog en bra kväll i alla fall, förhoppningsvis!

Dirty shoes

Gud jag måste verkligen tvätta mina skor! Dom har blivit skitleriga efter förra helgen och det är inte så snyggt! Tyvärr syns det inte lika mycket på bilden som i verkligheten.


Jag måste göra något åt den där utväxten också, haha. Och köpa en ny kamera!

En dag på stranden

Jag låg ute och solade idag i några timmar och jag fick pyttelite färg. Det var verkligen längesen jag solade nu och all min färg är borta. Det är ju riktigt tråkigt men jag tycker att det är så jobbigt att sola nu, jag har blivit less på det.
Lite bilder från en dag på stranden.






Storsjöyran 2010

För en vecka sen började det hela, och jag var grymt taggad på yran. Jag tror att jag gjorde mig klar ved den här tiden? Kanske stod i duschen eller något.
Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder men jag haar inte fått så många så jag får jobba med dem jag har och försöka sammanfatta så bra som möjligt.
På torsdag när vi kom fram var vi på stan och shoppade lite, åkte till camingen, satte upp tältet. Gjorde oss klara, förkrökade och chillade, åkte in till stan, så på The Ark och Europe. Träffade massa folk och kkvällen var allmänt galen men det blev en tidig avrundning på den.
Fredag hände inget på dagen förutom att man var sliten, och samma visa igen förutom att vi såg på Adam Tensta, Johnossi och Kent. Gick på krogen, träffade folk. Jag och Anna försökte ta oss in på ungdomscampingen och vi tog oss in, men sen kom det vakter ooch då försökte vi ta oss därifrån eftersom vi inte fick vara där, men det gick inte så bra. Men det kvällen fick ett lyckligt slut och vi tog bussen tillbaka halv 7.
Lördagen har samma historia i stort sätt förutom att älskade Hoffmaestro spelade <3. Jag tog mig in på campingen och var där ett tag och dansade och sjöng och det var riktigt kul. Sen drog jag och anna på efterfest och satte oss i bilen klockan nio, halv tio på morgonen där en fyra timmars hemresa väntade oss och jag var ricktigt sliten!
















De två sista bilderna är verkligen hemska, haha. Men jag bjuder på det. Det var två tjejer jag och Josse träffade och de var jättetrevliga! Det är även deras bilder.

Vi missade även många artister vi gärna ville se men det gör egentligen inte så mycket för när jag ser tillbaka på den där helgen så var den ändå så grymt bra!

Trust me on this one!

Jag känner att jag behöver en rejäl förnyelse av min garderob! Jag har bara gamla fula kläder. Jag ska shoppa rejält mycket när jag kommer ner till Stockholm!

The best you can get!



Det här måste vara det bästa band som finns! Jag såg dom live på storsjöyran och det var så jäkla grymt! Synd bara att jag missade den här låten för jag ville verkligen se den och de som såg den sa att det var sjukt bra.

Fuck this shit!

Jag är så less just nu på störda människor! Det finns så jävla många där ute! Jag vill inte ha någonting med dom människorna att göra och det känns så skönt när jag börjar gymnasiet och få börja om helt på nytt i en ny klass med nya människor! (Okej inte utan dig nu Josefin, se inte det här som att det är okej för dig att flytta till sthlm för det är det INTE!! haha.)
Nej nu ska jag försöka sova och släppa det här.  
Godnatt!






All this rain..

Nu ska jag ut i ösregnet och cykla till Josefin. Det lär bli blött!
Talk too you latero


Läskigt.. det ser ut som att jag är armlös!

Aprea

Tänkte visa vad jag köpte på rea på Monki. Tyvärr blev det en dålig bild tagen med en dålig kamera men på axlarna är det sånna där nät grejer eller vad man ska säga.


Nu väntar käk med middagsgästerna. Det blir grillad lax osv, mumma!

4 augusti 2010

God eftermiddag!
Blev väckt av mamma halv elva idag, och det var inte så populärt! Sen fick vi besök av min små kusiner som var helt galna och jag fick leka med dem hela dagen! Tråkigt med vädret så vi inte kunder vara ute eftersom det inte finns så mycket lekplats i vårt hus. Men jag har sprungit runt i mina myskläder och det är så skönt!! 
Jag har gått och dragit på mig en förkylning också. Jag hade världens nackvärk igår och senare på kvällen spred det sig till ryggen huvudet och halsen. Men det är bättre idag.



PS. Kan inte fatta att det redan är augusti! Tiden går så fort!

Bed sweet bed

Okej, det här är galet! Jag vaknade klockan 7! Men det är ganska förståeligt eftersom att jag somnade vid halv fem igår eftermiddag efter en helt jävla galen helg (berättar om det sen när det kommer bilder osv).
Det var i alla fall huuuuur skönt som helst att sova i en riktig säng! Så jag har fått en GOD natts sömn!
Nu ska jag gå ner och se om det finns nåt käk och sen sätta på en film eller något, lär ju somna i soffan..


RSS 2.0