Leaving for the night

Nu ska jag skynda till josse som väntar för jäves på mig! Hoppas det blir en toppen kväll! :D




Sommarjobb

Jag har fått besked om mitt sommarjobb nu. Jag ska jobba veckorna 28-29. Och nu visade det sig att mitt andra jobb jag tänkte jobba på bara var under veckorna 27-28 och 30-31, så jag kan inte jobba där. Vilket betyder att jag kommer få betydligt mycket midre pengar än planerat. Så jag kanske inte kommer kunna göra allt som planerat under sommaren. Vilket gör mig riktigt ARG!
Jag ska se om jag kan ringa och byta veckor kanske, men hur jag är byter så kommer jag bara ha ett sommarjobb, ett med dåligt betalt. Så då kan jag ju lika gärna byta till ett par veckor som jag hellre vill jobba, än de jag fått nu. Vi får se hur det går med det.

Valborg

Valborg idag. Jag ska vara med josse ikväll. Det blev inget av våra planer vi hade. Så nu vet vi inte vad vi ska göra, men det löser vi nog på nåt sätt.
Här är lite bilder från förra valborg.










In my room

Vaknade för ungefär en timme sen. Det är några tapetserare här och tapetserar vårat vardagsrum. Det är lite läskigt, jag vågar inte gå ner haha. Så det blir att spendera dagen på mitt rum. Just nu sitter jag med josse i andra sidan luren. Men nu skulle hon sluta. Så jag ska hitta på något att göra. Plugga eller datan.

29 april 2010

Jag har inte gjort något ikväll som jag hade tänkt göra. Men jag känner mig inte sämre för det. Det ända jag gjorde som var tänkt var att lämna new body paketet. Sen var jag mid lina en liten stund. Jag är ju ledig imorgon så jag skulle kunna plugga nu, men jag orkar inte! Jag får se om jag gör det imorgon då istället. Nu vill jag bara mysa framför en riktigt bra film. Men jag måste bara hitta en då. Eller så blir det Vampire Diaries. Vi får se.


So little time, so much to do!

Nu är jag hemma från skolan. Vi har ju haft ett miljötema hela veckan som vi har jobbat med och nu har vi äntligen avslutat det. Så nästa vecka blir det utställning och redovisningar. Jag var med josse ett tag efter skolan, sen drog jag hem.
Igår tog jag tag i new body leveransen som jag hade kvar. Jag ringde min sista kund! Det kändes riktigt skönt, hon var jättetrevlig och var inte sur för att jag inte ringt tidigare (6 veckor sen). Så ikväll, eller senare, ska jag gå dit med hennes packet. Sen måste jag plugga också. Det känns riktigt jobbigt, och dessutom regnar det ute!
Jag har egentligen bara lust att krypa ner i min säng och ligga där resten av kvällen, men det går tyvärr inte.
Jag känner att jag nästan borde göra upp ett schema för ikväll. Jag har mycket att göra på så lite tid!
Lika bra att sätta igång på en gång.
När jag är klar ska jag begrava mig under mitt täcke!




Bye bye

Sitter och kollar kläder på internet. Jag har hittat en väska och ett linne. Jag letar fortfarande efter klänningar men tycks inte hitta någon. Jag få fortsätta senare för nu fick jag ett sms av josse att jag skulle börja gå! Vi ska till någon spelning. Så nu ska jag skynda mig iväg!


Goning for a walk

Nu ska jag och Lina ut och gå i det soliga vädret! Men varför ska det blåsa så jäkla mycket? Det hade varit underbart om det var vindstilla. Men det är iallafall sol!


Grey day

Igår kväll var jag så fruktansvärt trött efter att jag och josse varit ute och gått. Jag gick och la mig redan kl 9! Och trots att jag la mig så tidigt var jag ändå jättetrött imorse. Sen var det dessutom dåligt väder. Det var helt grått! Men nu verkar det som att det håller på att spricka upp och bli finare iallafall. Jag kanske får gå själv idag för att josse ska på dans. Åh vad jag ångrar att jag inte började den här terminen också! Men jag ska iallafall försöka tvinga med mig Lina ut. Slutade tidigt idag så det var höjdpunkten på denhär dagen. Nu ska jag gå ut och lägga mig och sova i solen tror jag. Bara det inte blåser så mycket.


På G

Nu är vi på g så nu ska jag skynda mig att klä på mig och gå på toa. Sen ska josse få skavsårsplåster och sen ska vi ut på en lång runda! Vad skönt det ska bli!

I would walk 500 miles

Skön dag idag. Var på studiebesök på norrmejerier och dova i umeå. Jag kom hem ungefär halv 3 så det var en kort dag. Låg ute och solade ett litet tag, hann knappt få någon färg. Och det blåste ju så jäkla kallt och mycket att det inte var så kul att ligga där heller.
 Jag har ätit en super god middag. Nu vill jag bara ut och gå! Jag skulle kunna gå hur långt som helst känns det som. Jag är grymt taggad på det. Jag ska försöka övertala josse att vi ska gå långt! Det kommer nog inte gå så jäkla bra men det är värt ett försök iallafall. Vad ska jag hitta på fram till det att vi ska gå då?


Black

Idag blir det studiebesök hela dagen. Skönt med lite omväxling från en vanlig vardag. Soligt idag igen. Hoppas det inte blåser lika mycket som det gjorde i lördags. Det blir ju så kallt.
Jag är helsvart idag. Hinner inte ta någon bild så jag tar en från i fredags.


New design

Jag har en ny design nu. Vi får se hur länge det kommer se ut såhär. Jag tycker inte riktigt om den, väldigt... vit och tråkig. Just nu orkar jag inte göra en ny iallafall.
Det här känns som att det kommer bli en seg dag. Det första jag vaknade idag fick jag ångest över ett skolarbete, eller två rättare sagt. Sen måste jag ringa en som köpt ett new body packet av mig för otroligt längesen. Jag hade helt glömt bort det, och packetet kom ju för ett bra tag sen så jag känner mig så dum som inte har ringt. Därför vill jag inte ringa henne. Men jag får banne mig lov att göra det.
Jag måste börja ta tag i saker och ting nu.

Living a lie

Kvällen igår var galen. Det hände otroligt mycket på väldigt kort tid. Jag har suttit och kollat igenom bilderna jag tog igår och det var inga många och alla var mörja och suddiga. Men jag lägger ut dom iallafall.









Haha, en trött Emelie!


Cold wind

Nu har jag kommit hem från en lång dag i stan. Det blåste så grymt kallt så det var inte så kul att sitta ute. Jag hittade tyvärr inte det jag var ute efter, men jag köpte två nagellack. Nu sitter jag hemma och myser i soffan. Jag har ingen aning vad jag ska göra ikväll men jag tror nog att jag ska vara med josse. Hoppas det blir en lugn kväll ikväll. Jag känner för en riktigt bra film och något gott. Det skulle vara mysigt.






24 april 2010

Kvällen igår var riktigt rolig! Jag och josse var åter igen ute på nya äventyr! Jag ska lägga upp några bilder senare.
Nu ska jag iväg till stan och shoppa med josse. Det komer bli en mysig dag i solen!


I'm on my way

Den här dagen var riktigt seg. Men jag tog mig igenom den. Sen gick jag och therese hem till frida och va där tills jag skulle hem och äta. Jag har duschat och just sminkat mig och klätt mig. Nu ska jag sticka iväg till josse som hade hur tråkigt som helst, vet dock inte om hon har det längre. Sen ska vi ha en fantastiskt rolig kväll!


Finally

Nu är det äntligen fredag!! Jag har längtat efter den här dagen hela veckan. Den här veckan har gått segt med mycket att tänka på. Så det ska bli riktigt skönt med helg!
Solen skiner och mitt humör är på topp! Idag har jag bara lugna lektioner och slutar kl 2! Jag längtar tills den här dagen är slut! Just nu funderar jag bara på vad jag ska ha på mig.

Super fast

Jag och Josse kom hem för ett tag sen. Jag säger bara att vi har varit så himla duktiga.  Vi båda har blåsor under fötterna och skavsår, det gör så fruktansvärt ont, men vi härdar! Vi gick verkligen FORT den här gången. Mycket fortare än förra gången. Och det var riktigt varmt! Vi gick dessutom längre också. Jag tror jag talar för oss båda när jag säger att vi är SÅ stolta över oss själva.
Och dessutom var det sol ute!


Nu skulle det passa bra med en dusch, men tyvärr hinner jag inte det för nu börjar Vampire Diaries! Nu måste jag springa!

Redo

Nu äntligen ska vi ut. Det ser dock ut som att det blåser ganska rejält ute så jag får ta på mig en varm tröja och en vindtät jacka. Men nu ska jag skynda mig för josse är snart här!


Nothing to do

Jag har absolut inget att göra. Jag vill gå ut och gå nu men det går inte för josse har just ätit och hon kommer få håll då. Så jag får bara ta och vänta ett tag. Jag sitter här i min ensamhet och tar massa sjuka bilder på mig. Haha! Nu ser det ut som att solen har gått i moln eller något, men det kanske bara ser ut så ifrån mitt fönster. Om det är som det ser ut så är det riktigt tråkigt iallafall. Jag vill ju gå i skinande sol och värme! Men gå ska vi göra ändå, oavsett väder!


Hjärngympa

Nu har jag kommit hem efter 100 minuters nationella prov i matte. Det var rena hjärngympan! men det var däremot inte lika jobbigt som de två tidigare delarna. Nu är snart alla nationella proven klara, det är bara matte muntliga och fysik som är kvar.
Nu ska jag bara slappa och sen ska jag ut och gå med josse idag igen. Vi är så duktiga!


Efter en svettig runda igår.


Good morning sunshines!

God morgon. I natt har jag sovit riktigt jäkla gott och inte drömt en massa som jag brukar göra. Eller jag drömde men det var inge mycket. Så nu är jag utvilad. Snart ska jag till skolan. I eftermiddag är det nationella prov i matte ju!! Hoppas hoppas hoppas att det går bra! Förra jag hade i matte gick det ganska bra, jag klarade ränka ut och så, men jag hade använt fel tal! Så det var lite surt när jag kom på efter hur det skulle va, men det är ju inte hela världen det. Men jag sitter här hemma och håller tummarna.
Jag har ett skavsår från igår när jag och josse var ute och gick, så nu ska jag gå och plåstra om det!
Ha en bra dag!


Plugg

Med mina svenska favoriter i högtalarna har jag nu skrivit två sidor på mitt arbete i SO! Jag känner mig jätteduktig, men jag har dock såå mycket kvar! Det är lite ont om tid men jag ska nog få det att gå ihop på något sätt. Nu ska jag gå över till matte, jag har ju nationella prov imorgon! Sen blir det sängen!


Snygga josse

Josse har mvg i fysik utan att hon vet varför. Kan det vara för att hon är snyg tro? Eller kan hon ha visat mer än vad hon tror? Eller är hon bara våran lärares lilla ögongodis och får bättre betyg för det?
Vi får väl se efter nationella provet om hon blir sänkt. Men det tror vi ej! Puss och hej!


Svettigt

Jag och josefin har varit ute i en timme och powerwalkat! Det var riktigt jobbigt och svettigt men en applåd till oss som var så duktiga! Jag är godis sugen men jag håller mig till helgen. Måste ju bli fit till sommaren!
Dagen som helhet har varit riktigt lugn (som vanligt). God lunch för en gångs skull. Jag ska försöka hinna med lite plugg i kväll men vi får se hur det blir med det.



En dusch?

Jag sitter här och funderar på om jag ska ta en dusch nu eller om jag ska göra det imorgon bitti. Jag känner att det hade varit skönt nu, men jag orkar fan inte! Jag känner mig jättetrött och vill bara sätta mig framför tv:n tills jag ska gå och sova. Jag tror det blir så också. Jag får gå upp i tid imorgon istället helt enkelt. Men innan jag ska göra mig bekväm framför tv:n ska jag skriva lite med min syster.

Summer

Jag kollade igenom lite bilder på min data. Jag längtar så mycket till sommaren när jag ser alla soliga sommarbilder! Det tråkiga är att jag inte kommer få tillbringa sommaren med Josefin. Men oroa dig inte honey, jag kommer ner till dig ska du se!

Det här är några få bilder från förra våren/sommaren.










Powerwalk

Jag och Anna var ute på power walk i en timme. Det var fruktansvärt jobbigt! Mina fötter värkte och det var sjukt varmt! Men vi klarade det i alla fall och jag känner mig så grymt duktig!
För övrigt så har det varit en ganska lugn dag. Fast jag känner mig alltid lugn även fast jag inte borde. Det kan bero på att jag skjuter upp allt till sista sekund!
Ikväll blir det plugg, dusch och desperate! Vi får väl se hur mycket jag får gjort med pluggandet, men lite ska jag allt göra.


En bild från när vi hade utedag i skolan för ungefär 3 veckor sen. Provade dock aldrig att åka ner för backen eftersom den var så fruktansvärt brant. Det syns inte på bilden. Jag ballade helt enkelt ur. Det är helt sjukt hur fort snön smälter! Det är riktigt bra det!


Pictures

Jag känner att det är lite tråkigt att jag inte har några bilder här på min blogg. Men jag har tyvärr ingen kamera förutom min mobil, så jag har inga bilder att lägga in. Men kan kanske bjuda på några bilder imorgon, så blir det hela lite roligare! Och sen får jag väl bli bättre på att ta bilder och skapa lite minnen. Ska försöka lägga upp en bild så ofta som möjligt. 
Här är en busig bild på mig och josefin från i vintras!



19 april 2010

Jag hann inte skriva något imorse eftersom jag sov en aning för länge än vad jag borde ha gjort. Men jag hann i god tid i alla fall. Riktigt slapp dag idag. Jag har inte gjort någon nytta alls faktist. Nu sk ajg ringa min käraste storasyster ner i stockholm! Senare ska jag till ungdomsmottagningen med josse och sen ska vi ut och gå och möjligtvis plugga efter det. Men vi får se hur det blir med den saken.

Evening

Det blev tyvärr ingen bio. Det var faktist tråkigt. Men jag tror jag ser den på onsdag istället, om jag inte har något annat att göra. Jag var med josse istället. Vi tog det bara lugnt, satt ute i kylan på hennes balkong tills det blev alldeles för kallt. Sen hände det inte så mycket som är värt att skriva om faktist. Det har varit en jätteseg söndag.
Men nu ska jag bums i säng så jag orkar ta mig upp imorgon. Det har varit sena nätter i helgen.
Godnatt!

Now I know

Jag har funderat länge på att göra om i mitt rum och nu har jag äntligen kommit på exakt hur jag vill ha det. Jag har en bild i mitt huvud hur jag vill att det ska se ut. Nu gäller det bara att hitta de tapeter jag vill ha! Det kan ta ett tag men det känns som att det kommer vara värt det!

18 april 2010

Igår kväll såg jag och josse på lite paradise hotel danmark. Sen gick vi ut och mötte upp några andra kompisar som vi var med ett tag. Jag Lina och Josse gick hem till Josse och där var vi och roade oss tills jag och Lina drog oss hemåt vid klockan tre. Det var tyvärr inte lika kul som i fredags men det duger gott och väl!

Nu under morgonen har jag tvättat lite av min kläder, så jag har något rent att ha på mig. Jag väntar på att det ska bli varmt ute. Det är soligt men det är ju sjukt kallt. Nu såg jag just att det är typ storm ute! Det blåser hur mycket som helst. Det blir nog inte att gå ut om det ska fortsätta så. Synd.. för jag ville verkligen sitta ute i solen.
Aja jag får väl fortsätta tvätta, ta en dusch och bara ta det lugnt! Senare ikväll blir det bio! Nu ska jag kolla om min tvätt är klar.


I en vulkan!!

Sitter här med josse och har nada att göra! Fett tråkigt. men vi ska nog snart komma på något kul att göra. Vi gjorde nog saker för en hel helg igår så nu finns det inget kvar att göra. Jag vill se film men inte josse..

What to do?

Det är ingen sol ute idag. Vad ska man hitta på då då? Det får väl bli att städa mitt oerhört stökiga rum eller något sånt som man aldrig gör när det är sol ute fast det egentligen verkligen behövs. Jag får i alla fall försöka göra lite nytta idag.

"Och det är sant! Det är det som är så fantastiskt!"

Har haft en fett kul kväll med mycket skratt! Till en början hade jag och Josse inget att göra, men det löste sig till sist! Vi var ute på äventyr och sedan satt vi och spelade hej kneckt med våra egna spelregler! Fett kul var det! Jag fattar inte hur mycket man kan skratta åt ett kortspel! Tyvärr så var vi tvugna att avrunda det hela tidigare än vi egentligen ville (eller så var det från min sida i alla fall) pga att vi var trötta och vart lite slöa i slutet. Men det var ändå en toppen kväll! Och det är sant! Det är det som är så fantastiskt!! ;) Så tummen upp för den!

Snow!

Jag och josefin var ute och solade och sen helt från ingenstans började det snöa!! Men nu har det slutat så nu ska vi ut och sätta oss i solen igen!
Ha en fin eftermiddag!

Håller tummar och tår!

Jag har ju nationella prov i matte efter lunch idag. Så jag håller tummar och tår att det ska gå bra! Hoppas det inte är lika svårt som det andra har varit hit tills!

Nu så..

Jag mår mycket bättre nu. Efter ett avsnitt av vampire diaries och en varm dusch så är jag mycket gladare! Det känns bra! Nu ska jag föna mitt hår, smörja in mig och sen ska jag sova! Måste få riktigt mycket med sömn när det är nationella i matte imorgon!
God natt!

Angryy

Jag känner mig så irriterad på allt och alla. Det är så jävkla jobbigt att gå runt och vara sur, men det känns som att jag inte kan bli glad. Och jag vet inte ens varför jag är på dåligt humör. Jag bara är det och sen får jag dåligt samvete för att jag är så taskig mot mamma och min hund, som bara är glada. Hoppas det går över snart i alla fall.

Solen försvann...

... och mitt glada humör med det. Man blir verkligen på dåligt humör när det är dåligt väder. Jag började dagen med muntligt nationella prov i engelska och det gick inte bra alls. Jag visste verkligen inte vad jag skulle säga så det blev jättedåligt och hälften av det vi spelade in bestod mest av "eh.." "ööh" och "hm.." send tystnad. 
Nu har jag äntligen blivit klar med genrepet i matten och ska bara göra ett till test och kanske kolla igenom det en gång till. Nu ska jag i alla fall äta middag. är otroligt hungrig.

Sovmorgon

Sovmorgon i en kvart idag, haha. Det är sol idag igen! Underbart! Nu kommer Anna snart hit och jag ska fortsätta göra mig klar. Ha en bra dag!

Josefiiiiiin

Nu sitter vi här i mitt rum. Josefin sitter och tar kort på sig själv och säger att hon är bäst i hela världeeeeen! haha! Hon ser väldigt glad ut. Hennes ord som hon säger hela tiden (jag med och det är sjukt jobbigt!) är fett. Fettnice, fettkul osv osv. nu sitter hon och säger att hon ser ut som ett jävla cp men det tycker inte jaaag :* fast jag har ju inte sett bilderna. Men men, nu ska vi ut och chillaaa!!! Ska bara byta kläder. Det är jobbigt att ha mjuckisbyxor. Josefin : "vafan är det här för fula bilder? jag ser ut som ett mongo." "jalla nu går vi ut!" vi höres då! Chiao!

Tillägnat Josefin!

När du läser detta hoppas jag att du tar åt dig av det jag skriver! Tänk på att jag skriver detta i stundens hetta!

Jag blir riktigt sur när du är så seeeeeeeeeeeeeeeeeggg!!!!!!!!! Jag vet itne hur länge jag har sagt att du ska komma men du kommer ju aldrig! Vad kan du göra som är så mycket viktigare än mig?!?!?! INGENTING! Nu går ju solen snart ner, och vi som skulle gå i det fina vädret!!! ÅÅÅÅHH JOSEFIIIN!!  Du är så lååångsaaaaaaammmm!!!!!!!!!!!!!!! ! !  Och nu ska du välja kläder också.. varför kan du inte ha samma kläder som förra gången vi var ute och gick din konstiga prick! SNABBA DIG HIT NU NÅN GÅNG!!!


Promenad igen

Det var en riktigt lugn och skön dag idag. på förmiddagen så var vi och lyssnade på en föreläsning och sen gick vi på mässa. Vi hade lång lunch så jag och Josefin gick och köpte en billys pizza och gick hem till mig och åt. Vi passade på att sola lite också eftersom det var så jäkla varmt. På eftermiddagen hade jag musik i två timmar sen slutade jag. Efter det var jag och Josefin ute på jakt efter en snygg tändare.

Så fort Josefin har ätit middag ska vi ut på promenad igen. Så fruktansvärt fint väder ute ju!


This evening

Nu ska jag ta en varm lång och skön dusch. Och även ge mitt silvershampoo en till chans (och fler ska det bli). Sen ska jag ta plats framför tv:n då Desperate Housewives börjar, sen ska jag se Cougar Town också. Så det bli en mysig fortsättning på kvällen.
Ha en mysig kväll ni också!







Choklad

Jag är sjukt sugen på choklad! Är lite trött också så jag kanse behöver en sockerkick. Pappa har toblerone där nere så jag tror jag ska gå ner och tigga lite av honom. Jag känner hur det vattnar i munnen och det skulle sitta fint i min mage! Måste ha choklad!
Jag älskar verkligen choklad! Mörk som ljus, vit eller brun, haha (it don matter if you're black or white) i alla fall, det är så fruktansvärt gott!


GratisMode.se

Dagens grej of the day är gratismode.se! Det är en hemsida du blir medlem i och samlar ihop poäng genom att du utför erbjudande som finns på sidan, så som kampanjer och gratiserbjudanden, värvar vänner, delta i tävlingar eller vara med i undersökningar, besöka andra hemsidor och blogga om gratismode. Du kan sedan växla in dina poäng och du får ett presentkort från valfri butik eller biobiljett hemsickat i din brevlåda!  Du kan få presentkort från de flesta av sveriges stora butikskedjor. Det är super enkelt och det mesta är helt gratis gratis!
Gå in och registrera dig här redan nu och börja samla poäng direkt! Du får 50 poäng direkt du registrerar dig!



Money money money...

Pappa och Jossan var just i stan och köpte fotbollsskor till Jossan. När dom kom hem så fick jag 600 kr av pappa eftersom det var priset på jossans skor! Och senare ska jag få 500 kr som ska gå till skor! Så just nu är jag riktigt glad!
Jag har varit så uppe i mitt pluggande att jag glömde ge hunden mat. Så jag sprang och gjorde det nu. Stackarn!

Irriterande!

Jag sitter och kämpar med att få upp ett program som jag kan skriva mitt arbete på. Men det visar sig att programmen inte är instalerade eller något, och man måste ha en produktnyckel för att instalera det, och jag är ensam hemma och vet inte var den är någonstans. Så nu får jag helt enkelt skriva på min hotmail och fixa det på skolan sen. Det löser sig nog ändå.

Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan. Jag ligger i sängen och lyssnar på A day to remember! Nu ska jag banne mig ta tag i lite plugg. Eller mycket plugg! Vi har ganska mycket arbeten och sånt som måste bli färdiga. Så fort jag är klar med att läsa lite komentarer och så, ska jag börja plugga. Ska se sen om det är någon som vill ta en promenad med mig, för det kommer jag göra tid till.

snabb!

Jag försov mig i 20 minuter, och trodde dessutom att det var helg när jag vaknade. Så jag hinner bara skriva ett snabbt litet inlägg. Jag har iaf inte ont i fötterna nu, men det känns lite när jag går så jag får se hur det blir senare idag då. Men nu måste jag skyda!
Ha en fin dag!


Som jag trodde

Jag har just vågat mig på att kika under mina fötter. Och som jag trodde så har jag en blåsa under ena hälen. Trodde det var under båda men tydligen inte. Det gör iaf sjukt ont och jag vet inte hur jag ska klara av att gå imorgon! Hoppas det blir bättre under natten i alla fall. Jag undrar om det här är ett tecken på att jag går alldeles för lite eller vad? Kanske bara har känsliga fötter.

Över två timmar!

Kom just hem från en lååång promenad med Josefin. Vi gick i över två timmar och jag kan inte fatta hur vi orkade. Men tiden bara flög iväg och man tänkte inte på att man gick för att vi hade så mycket att prata om. Det var i slutet som jag märkte hur ont jag hade i mina vrister. Sen började jag känna att jag hade fått blåsor under bägge hälar. så just innan vi var hemma var det så jobbigt att vi var tvugna att sätta oss ner och vila ett tag, men efter det blev det värre. När vi skulle börja gå igen kände jag hur hela min fotsula värkte, och det gjorde bara mer ont under hälen så jag fick gå på tå. Men tyvärr så hjälpte inte det eftersom det gjorde ont där med. Det slutade med att jag ringde mamma och hon kom och hämtade mig. Jag är helt död i kroppen nu och jag känner hur jobbigt det är att bara skriva det här. Undrar hur jag kommer känna mig imorgon.
Men trots det jobbiga var det ändå riktigt skönt faktist.

överlevde..

Jag överlevde första skoldagen. Det var inte jobbigt alls. Inge nationella prov heller så det var skönt. Det är sol idag igen och det är så fruktansvärt härligt. Det känns verkligen att det är på väg mot varmare tider. Skönt!
Nu är josefin påväg hit, vi ska ut och gå. Det ska bli riktigt skönt. Det är dock svårt att veta vad man ska ha på sig när solen värmer men när det samtidigt blåser riktigt kalla vindar. Men det är bara att härda, värme eller kyla.
Känns så tråkigt varje gång man tänker på allt roligt man har/ har haft med Josefin, men sen kommer man på att hon inte kommer vara här i sommar eller efter det. Man blir verkligen ledsen. Jag har aldrig haft en bra och nära kompis som flyttat så jag vet inte hur det kommer bli. Vet bara att det kommer bli väldigt tomt.. Men det är bara att se till att vi inte tappar kontakten och att jag åker ner och hälsar på henne och hon får komma upp och hälsa på mig! LOVA MIG DET JOSEFIN!!!! Att vi inte tappar konstakten alltså.

tillbaka till verkligheten..

Tillbaka till verkligheten nu då. Jag har just ätit frukost och ska gå och tvätta ansiktet. Vi får väl se hur jag klarar första skoldagen. Det brukar ju vara ganska tungt efter ett lov, men det ska nog gå rätt bra ändå. Är bara lite orolig för jag vet inte om vi har nationella prov idag. Men nu måste jag göra mig klar!

dagens grej..

Dagens grej of the day blir hotmail. Jag gjorde en ny hotmail address, men mina gamla meddelande fanns ju fortfarande kvar på den gamla. Och då även alla meddelande från facebook, och allt man är medlem i. Så jag tyckte det var lite jobbigt. Sen upptäkte jag att man kunde länka till en annan hotmail. Det vill säga att man då kan logga in på sin vanliga hotmail, och sedan när man har länkat till de andra addresserna så kan man med en enkel knapptryckning byta från en hotmail till en annan. Det går att länka till hur många addresser man vill, men man måste så klart ha lösenord till dem. Jättelätt och jättesmart!



soool!

Jag hade en otroligt rolig kväll igår! Ganska störd faktist om jag tänker efter. Jag höll på att förfrysa mina fötter och hade ingen känsel i dem ett tag. Det var väldigt läskigt! Men trots det lilla som var dåligt, och trots allt som var konstigt så var det en riktigt bra kväll! Så tack för en underbar kväll! <3
Hade ni också en rolig kväll igår?
Just nu har jag tagit en paus från mitt solande. Det är nästa inte ett moln på himlen och det är sjukt varmt. Men nu ska jag ut igen, och sen får vi se om jag och Josefin ska ut på en promenad i det vackra vädret!
Vad ska ni göra idag?


ikväll..

Har haft en lugn kväll, josefin kom hit sen gick vi ut och skulle hämta en cykel. Sen gick vi hem igen och Frida kom hit. Vi satt på min uteplats och hade det härligt. Nu har vi gått in och håller på att tina upp. Vi ska nog bara fortsätta ta det lugnt ikväll, men vi får se vart vindarna för oss.
Ha en fortsatt trevlig kväll!


promenad

Jag och Anna var ute och gick längs strandpromenaden. Vi satte oss på ett par bänkar för det var så varmt. Efter ett tag kom det en kille längre bort med en hund. Vi hörde att han ropade något men han var för långt borta för att vi skulle höra vad. När han sen kom berdvid där vi sattn sa han "Jag frågade om ni var hundrädda." och lät lite sur. Han fortsatte bort och jag och Anna skrattade åt det han sagt. Sen vände han om och kom tillbaka, den här gången hade han hunden lös. Hunden gick emot oss och då sa han "nej, låt dom där va." sen när han gått förbi oss en bit sa ha "hejdå." till oss! Haha det var så otroligt roligt just då. Vi hade inte ens sagt något till honom ju. Vissa är bara konstiga..

bättre

Nu börjar solen kika fram här! Så det verkar som att jag hade rätt ändå. Ska skynda mig att göra mig klar nu, ska ut och gå med Anna. Sedan kanske sitta ute i solen ett tag. Måste fortfarande plugga, men få hitta tid till det någon annan gång.
Hade förresten en dröm inatt som kändes väldigt äkta när jag vaknade. Jag drömde att en av minna kompisar skulle flytta till stockholm, och jag blev jätteledsen. Sen var det ju mer som hände också. Med den kändes otroligt äkta. Tycker sånt är riktigt obehagligt.


hah..

Jag blev lurad! Jag vaknade upp i mosre, fortfarande trött och med sovlusten kvar. Sen såg jag genom mitt förnser att det var sol ute så, jag som längtat efter lite sol, tvingade mig själv upp bara för att inte missa den. Jag gick ner och åt frukost och solen gick i moln. Jag tänkte att det säkert bara var ett litet mooln och att solen säkert snart skulle komma tillbaka igen. Men den kom aldrig tillbaka såjag gick och kollade ut genom fönstret och det visade sig att i stort sett hela himlen var täckt med moln. 
Men nu så verkar det som att molnen är påväg bort så det återstår bara att se.  


 En bild tagen i somras från min vän Josefins kamera. (haha lite fläckig lins kanske :p)


Wildflower by Kenza

Alltså jag älskar dom här skorna! Dom är så sjukt snygga! Om jag bara hade haft pengar att köpa dom..




De nedan är mina favoriter!

 









Vilka är era favoriter?
Tips på några andra snygga skor?


2010-02-09

Jag och Anna var ute på en lång prommis idag. Det var riktigt härligt!
Åt en super god tacogratäng till middag, mumma!
Ikväll ska Anna komma över och vi ska väl hitta på något skoj. Men nu blir det "The Vampire Diaries"!!! Missade det igår så ser reprisen idag. Det är så jäkla bra! jag tror jag har fått nåt slags vampyr beroende!


Silvershampoo!

Mamma kom just hem med silvershampoo till mig! :D Nu kan jag göra något åt mitt gula hår! Och jag slipperbetala för det själv! Hur bra är inte det? Så ikväll blir det att tvätta håret, haha.


Today..

Vad ska man göra idag då? Fortfarande ingen sol ute. Jag får komma på ett sätt att fördriva tiden på tills Anna vaknar så vi kan gå ut och gå. Kanske plugga lite då.. Jag som inte gjorde det igår. Nu känner jag att jag börjar få ångest!


in i duschen!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Anna är snart här så det gäller att skynda!

Grej of the day!

Upptäckte idag att man kan få fler besökare till sin blogg genom att registrear dig på bloggtrafik. De hjälper dig att få fler besökare. Direkt du har registrerat dig så får du 100 gratispoäng. Värvar du vänner så får du 100 poäng och även 10% av det dem samlat in!
Registrera dig här!

uttråkad..

Jag är så fruktansvärt uttråkad.. har ingeting att göra så jag sitter bara här framför datan. Eller det där stämmer inte. Jag har massvis med saker att göra men inget jag VILL göra.. vart är solen när man behöver den som mest? Jag blir så oerhört glad varje dag det är sol, den lyser verkligen upp min dag, hah. Man mår så mycket bättre när det är fint väder. Eller jag gör det åtminstånde.
Min blogg känns riktigt tråkig utan bilder och utan en snygg design, men jag har tyvärr ingen kamera och jag vet inte hur man fixar en egen design :/ Ska tvinga hit en kompis som kan hjälpa mig :P

Nu är jag klar..


Nu är jag klar med städningen. Har kännt mig som askungen lite faktist. Men jag har varit riktigt duktg! Ligger i sängen och slappar medans jag väntar på att pappa ska komma hem och se hur duktig jag har varit, haha. Har massa plugg som ligger och väntar på mig, men jag vet inte om jag orkar göra det just nu. Jag känner mig dock ganska stressad över matten, vi har nationella efter lovet så jag håller tummar och tår att det går bra!

first time

Då var det dags att skaffa blogg. Jag känner att jag måste testa att blogga lite och det här kanske visar sig vara en kul grej. Vi får se hur länge jag håller på.
Jag i alla fall har ägnat hela morgonen åt att städa huset (hoppas att jag ska få en liten slant för det) och om en stund ska jag kila ut i garaget och städa pappas bil som han ska sälja. Känns som att jag kommer ligga i hårt idag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0