Ny blogg!

Har gjort en ny blogg nu! Gå in och läs den på http://emelielundqvist.devote.se/

Talking just turns into screaming

Tjena mittbena.
Är galet trött efter ännu en skoldag! Hade orientering idag och jag och Felicia ÄGDE!
Nu måste jag plugga till prov på fredag.. känns jobbigt!
Blir nog en tidig kväll för mig ikväll, helst vill jag sova nu!


Titta vilka coola brudar jag hittade i min mobil!

Godnatt!

Nu blir det sängen! Är supertrött. Idol var ju kul att se på men jag tycker alltid att avsnitten är så korta. De tar slut för fort..
När men nu måste jag skynda mig att tvätta bort sminket innan jag blir aldeles för trött för att göra det.
Godnatt!


Bjuder på denna bild från storsjöyran som får mig att minnas hur galet och kul det var!
Jag HAR shorts på bilden, det är bara det att dom hade ett eget liv och ville inte riktigt sitta på plats så de masade sig uppåt.

Säg mig att det finns nåt mer, mera än ikeasoffans tystnad...

Saknar stockholm och dess fina gator! Det är en stad jag ska flytta till när jag blir äldre!








When I get older I will be stronger

Dagen idag var bra tills för sisådär en timme sen. Då fick jag reda på att jag inte får något jobb där jag ville jobba så jag får ta nya tag och leta vidare. Sen är jag fett avundsjuk på Josefin Jägbeck som ska se HOFFMAESTRO i helgen!
Men förövrigt så mår jag bara bra!! Taggar däremot inte idrotten imorgon då vi ska ha en himla massa springning..


Känner att det inte är de roligaste bilderna jag lägger ut här för tillfället men det är vad som erbjuds när jag ahr brist på annat och inte ids ta några andra bilder riktigt.


Se mig för jag blundar nu

Idag var en vanlig dag på skolan. Dock strulade det med mitt språk så jag slutade tidigt idag men det var ju bara skönt. Var förbi på caféet för tredje gången också men hon jag skulle prata med var ju självklart inte där.. Så jag får se om jag hinner svänga förbi där imorgon efter skolan istället.
Strax ska jag ut på en prommenad med Frida och sen blir det väl att plugga och röja lite på mitt rum om jag orkar.


När hösten smyger sig på

Nu har hösten hittat tillbaka. Det var noll grader när jag cyklade hem igår och jag höll på att frysa ihjäl. Mitt i mitt snabba trampande längs samma väg jag alltid förr cyklat hem från dig, i den stjärnklara natten insåg jag att jag aldrig mer skulle få göra det igen. Cykla, eller gå hem från dig i bitande kyla, med dig i telefonen för att du aldrig ville gå hem från mig på kvällarna. Eller gå med dig och frysa arslet av oss för att det är så jävla kallt här i norrland, men samtidigt, mellan hackande tänder ha kul och skratta tillsammans, eller prata skit om alla idioter.
Varje höst tänker jag på den första hösten när vi hade blivit kompisar, du, jag och Frida umgicks. Jag tänker alltid på de iskalla kvällarna då du skjutsade mig på Fridas cyklel och jag kramade om din stora dunjacka där jag satt och frös på packethållaren. Eller den där gången vi ramlade med cyklen för att det hade blivit frost på marken, haha minns du det?
Saknar dig fett mycket Josefin!




I rymden finns inga känslor

Jag kom hem för sisådär tio minuter sedan efter att ha sett I rymden finns inga känslor med några tjejer från klassen. Det var faktist bra, och man fick sig ett gott skratt då och då!
Men nu är jag helt slut efter en hård vecka i skolan så jag överväger att gå och lägga mig..
Tror ni att det är okej om man inte tvättar bort sminket bara för ikväll..?



Onsdag

God afton!
Idag har det varit en riktigt härlig dag. På för middagen så var vi med klassen på fortet och på eftermiddagen fick vi spela laserdome. Det var rikitgt kul! Men nu blir det sängen.  Jag är helt slut och jag ser fram emot en god natts sömn!
God natt!

RSS 2.0