Yran

Ikväll ska jag och Josse och Lina till yran i Umeå. Tråkigt bara att det regner. Jag kommer förstöra min skinnjacka..
Insåg just hur lite det är kvar innan skolan slutar. Och hur snart Josse flyttar :(
Men ikväll ska jag inte tänka på det utan ha en underbar och rolig kväll!

Rix FM Festival!

Jag håller på att vänta på att mina nymålade naglar ska torka. Snart bär det av till Umeå. Jag åker in med Frida och hennes pappa tidigare eftersom han ska jobba så då behöver jag inte betala till bussen, det är ju toppen! Sen ska vi på rix fm festivalen!! Jag taggar, även om det inte var dom bästa artisterna som kom hit så är det ändå kul med stämningen och allt. Klockan 12 åker vi hem med Fridas pappa igen och efter det är det bums i säng, skola imrogon ju.



Jag glömde nästan berätta att ikväll kommer Josse hem från turkiet! Och Therese åker dit, Välkommen hem Josefin och Ha så kul Therese!! :D:D:D

Får jag inte mvg kan jag lika gärna få ett ig!

Full pott på musik provet idag! Det var verkligen hur lätt som helst. Helt galet, förväntade mig ett svårare.
Sen i slutet av lektionen fick jag och några tjejer veta vad vi kommer få för slutbetyg i musik. Jag fick ett vg med nästa 85 % säkerhet att det är det han sätter. Jag blir så jävla arg för att Therese fick ett mvg och jag har ingen aning vad hon har gjort som har varit så annorlunda än det jag har gjort, och inte Frida heller som också fick ett vg. Han skulle motivera betyget för oss senare och jag hoppas han har en jävligt bra förklaring! Det enda jag kan komma på som hon gör bättre än mig det är att spela gitarr för att hon spelade när hon var liten, men jag är ju inte SÅ jävla dålig på det. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH! Jag är så jävla arg just nu!
Alltså jag måste typ ha ett fel eller nåt, för inget annat än mvg duger för mig. Det känns som att vg bara är.. typ ett g, eller helt värdelöst att ha ialla fall. och får jag g börjar jag ju typ gråta, samma med vg också typ. Skit jobbigt, men jag måste typ vara bättre än alla mina kompisar. Jag blir så jävla sur om någon har bättre betyg än mig.  
Jag har just tröstätit en snickers och nu ska jag ringa komunen angående mitt sommarjobb.


Vad ska jag ta mig till?!?!

Vad ska jag ta mig till?!?! Frida är inte hemma så jag kan inte plugga med henne och alla andra bor så långt bort...Jag blir så arg att jag glömde musik papprena i skolan! Någon snäll själ kanske vill skriva lite över msn eller nåt. Jag får fråga.


Puppy

Nu har vi en litte skrutt som springer omkring här hemma i huset. I lördags åkte mamma och pappa och hämtade våran lilla hundvalp och hon är så himla söt att jag dör! Nu springer hon runt och är busig och bits.





Hon var lite för busig för att vara still, och hon bet mig i läppen så det gör riktigt ont!

Sista Andra Avenyn

Såg just allra sista avsnittet av andra avenyn. Fett konstigt var det! Aja, då slipper man det då.

Hittelön

Jag hittade en mobil idag liggandes i en vattenpöl. Så jag tog upp den och ringde hem numret och personen kom och hämtade den. Jag fick mig en liten slant, 25 kr var det enda han hade i bilden, men det var mer än jag hade när jag steg upp ur sängen imorse!
Jag skulle egentligen ha ringt komunen angående sommarjobb idag, men jag glömde och tror det är lite för sent nu. Jag får försöka komma ihåg det imorgon istället. Imorn har jag musik prov och jag har inget att plugga på! OMG undrar hur det kommer gå för mig då, med tanke på att jag blandar ihop allt och inte kan ett piss. Jag får väl ringa Frida och springa över dit och plugga lite.


Underbara sol

Nu blire brännboll, sen kanske film. Vi får se vart vindarna för oss. Nu ska jag ut i den underbara sommarkvällen!


Turkiet för josse

Nu drar josse iväg till turkiet. Vi ses om en vecka då honey ;D Ha det bäst! (hoppas det blir regn) hehe.
Jag måste ligga i jävligt hårt om jag ska hinna bli lika brun som henne under den här veckan, haha. Vilket jag tror inte kommer att hända. Men man kan ju alltid hoppas.


Jävla hockey!

Jag har sån lust att umgås med någon! Jag känner ett starkt behov av det, men tyvärr är det ingen som har tid. Inte jag heller egentligen, men vad ska man göra då? Nu måste jag vara duktig, jag ska jobba flitigt med svenskan nu, tvätta lite, och kanske göra lite HK men det tror jag att jag skiter i.
Och min torsdag är ju förstörd av den jävla hockeyn som ska gå på 6an istället för Vampire Diaries! Det var ju inget förra torsdagen heller! Det är ju det jag gått och längtat efter hela veckan ju.




ps. JOSEFIN NU GÄLLER DET ATT PACKA FORT! SKYNDA, SKYNDA, SKYNDA!! ds.

Brännboll

Jag och Frida var ute och gick i den stekheta kvällen. Det var verkligen hur varmt som helst! Sen fick Frida ett sms att det var brännboll i myranparken. Så vi drog dit och spelade lite, eller Frida spelade och jag var dommare. Det behövs ju också. Jag kom hem ungefär halv tio kan det ha varit, då jag såg slutet av grey's anatomy.
Nu är jag redo för sängen och en god natts sömn!


Bumblebee

Det första jag kommer innanför dörren när jag kommer hem från skolan så möts jag av den största humla jag någonsin skådat i hela min existens. Jag är livrädd för humlor! Men jag gav det ett försök att ta ut den till det fria, men det lyckades inte så bra. Feg som jag är, så gick jag ut och la mig och solade istället och väntade tills pappa kom hem och tog ut den.
Nu ska jag plugga och sen ska jag och Frida ut och gå en sväng och plugga lite under tiden.


18 maj 2010

Nu har det varit tyst här ett bra tag. Jag känner att jag inte har något att skriva om. Och jag har ingen vidare ork att skriva heller. Vi får se hur det blir i fortsättningen.
Idag var det stekhett och jag trodde jag skulle dö. Men det var härligt i alla fall. Om det är lika bra väder imorgon får jag ta på mig ett par shorts. Men jag har världens blåmärke på ena låret så det ser.. inte så vackert ut. Men men.. a woman gotta do what a woman gotta do! Nu ska jag borsta tänderna och sova.


Hemma från Gotland!

Jag ahr haft en underbar vecka med min klass på gotland. Nu är jag hemma igen. Jag kom hen ungefär halv fem i morse efter att ha startat klockan åtta i torsdagskväll från Gotland. Det var en dryg resa både dit och hem men det var ändå kul pch mysigt. Jag gick och la mig i min underbara säng det första jag gjorde när ajg kom hem, och sov tills pappa väckte mig klockan tolv. Då var det riktigt soligt och varm, närmare 30 grade i solen!!!!!
Så jag la mig och solade till 4 då jag fick nog och kände att jag var tvungen att kolla lite på datan.
Jag lägger upp bilder från resan så fort jag har lagt in dem på datan. Sen ska jag se vad jag kan göra för att sno lite bilder av min komisar.

Shoppa

Nu har jag kommit hem. Jag och josse, Frida och Gustav åkte till stan direkt efter skolan. Nu är jag hemma, har ätit en god middag och ska sätta igång med son nu. Det får bli 2 och en halv timmes intensivt arbete nu då! Jobbigt!



Lägger upp en bild sen på vad jag köpt.

Nyklippt

Nu har jag kommit hem från frissan. Jag tog bort ungefär en deci. Det blev mycket kortare än jag tänkt mig (men mitt hår växer ju ändå som ogräs så det är väl snart lika långt som det var). Men det är fortfarande långt. Och det blev väldigt tjockt! Jag har ju ganska tjockt hår, men eftersom jag har haft så mycket uppklippt så har jag aldrig märkt det. Men den här gången tog hon inte så mycket på längderna så det blev jättetjockt jämfört med vad det brukar vara.



Det ser ut att vara längre på bilden än vad det egentligen är.

PANIK

Nu blir det att skriva klart planeringen för idrottslektionen jag och Frida ska hålla imorgon och sen träning inför nationella proven i fysik på onsdag förmiddag. Efter det måste jag skynda på med mitt egna arbete i so som ska vara inne på fredag redan! Jag börjar känna paniken över det nu. Jag har ju just bara böjat med mitt arbete ju! Sen ska jag ta en god natts sömn!


Panta mer, panta, panta mera

Nu ska jag och josse gå och panta lite burkar! Vi är så duktiga och miljövänliga vi två. Men mest gör vi det för pengarna. Men det är det ju ingen som behöver veta.
Men först ska jag byta kläder!




Cut cut cut

Mamma har beställt en klipptid till mig. Så imorgon kl kvart i 6 ska jag klippa mig kort! Nej men jag ska fräscha till det lite och klippa bort allt som är nött. Så det ska bli riktigt skönt. Men hon frågade inte vem som skulle klippa så jag är lite orolig för att det ska bli någon som kanske är dålig. Men det ska nog bli bra ändå. Hoppas jag!


Brallor och pannkaka!

Hemma från en lugn skoldag. En nervös dag i början för vissa, du vet vem du ääär ;)
sista timmen gjorde vi pannkakstårta och jag mår så fruktansvärt illa just nu. Vet inte om jag ens kommer äta någon middag. Men jag måste nog få i mig något annat än bara sött. Det blir väl i så fall rester från igår eftersom mamma jobbar kväll och pappa är i Norge.
Jag har bytt kläder och sitter och myser i min säng. Jag måste byta sängkläder men jag glömmer alltid eller så orkar jag bara inte.


   

Tyvärr blev inte våran tårta lika stilig som denna eftersom vi var tvugna att skynda oss. Så pannkakorna var fortfarande varma och grädden smälte. Och särsklit god var den heller inte. Den var väldigt söt med all sylt och grädde. Och dessutom den smälta chokladen vi hade över.
Självklart var jag tvungen att lägga upp en liten bild på söta lilla Lejonel från dunderklumpen. Det var ju hans replik jag snodde som rubrik så han måste få vara med på ett hörn!

Plugg plugg plugg...

Nu ska jag ta tag i mitt plugg, som jag sagt i nästan över en vecka. Men nu ska jag verkligen göra det! Det har känts så jobbigt att göra det, men nu är jag tvingad, och konstigt nog känns det inte alls lika jobbigt. Men det får bli efter maten. Nu ska jag käka grillat!

One week

Nu är det bara en vecka kvar innan jag åker till Gotland, Visby! Det ska  bli så jäkla roligt! På söndag kväll nästa vecka börjar den långa resan neråt. Jag hoppas den blir värd det. Jag har ju så lätt att blli åksjuk och buss ner till stockholm känns inte som det bästa för mig då.
 Jag måste shoppa innan det, och klippa mig osv. Det känns som att jag har mycket att göra det kommande veckan. Men det ska bara bli kul!


Pizza

God morgon! Igår kväll var jag med lina, men hon skulle hem och se film med sin mamma så josse kom hit. Vi såg Sommaren med Göran och snackade om kvällen innan. Så det vart bara en lugn kväll. Sen stack hon också hem och jag gick och la mig. Jag fick verkligen sova ut. Tillskillnad från i förgårnatt, så vad det skönt.
Idag har jag ingen aning vad jag ska göra. Kanske går ut och går om jag har orken till det. Eller så tar jag tag i massa pluggande. Det behövs men jag vet inte om jag orkar. Sen har jag en idrottslektion att planera till på tisdag också.
Men nu ska jag gå ner och käka lite pizza som blev över från igår.



Bild från i fredags.

Crazy night

Nu ska jag slänga upp lite bilder. Tyvärr tog vi inga bilder senare på kvällen. Eller tyvärr? Det kanske var lika bra.

 







Det var nåra av många störda bilder. Efter det här drog jag och min vackra vän ut och täffade massa trevligt folk. Och mer trevligt folk. Josse hade väldigt mycket strul med sin mobli. Och det gjorde så att hon inte kunde ringa ett särskilt samtal. Så det var ju lite tråkigt. Vi hade det trevligt ändå. Sen gick det över styr och blev lite för mycket. Så vi var tvugna att avrunda. 
Men det var en riktigt rolig kväll ändå. Den slår helt klart förra valborg!




Early morning

Galen kväll igår! Det var helt sjukt! Jag ska se om jag kan få några bilder av josse som jag lägger upp senare. Idag ska jag på kalas till min kusin som fyller år men jag har fasen ingen ork. Jag vill bara ligga på mitt rum hela dagen och tycka synd om mig själv, haha.
Jag har just proppat i mig en toast som jag råkade bränna lite, sen hade vi inget toast bröd så jag fick ta en vanlig limpa och det blev inte lika gott. Nu mår jag skit dåligt. Jag måste ha vatten!

RSS 2.0