Run Emelie! Run!

Hallå! Igår gick det utmärkt att springa. Till min stora förvåning stannade jag inte en enda gång! Det kändes faktist riktigt bra! Så det blir repris på det idag då jag och Anna ska ut och springa om en halvtimme.
Idag efter jobbet la jag mig i solen och somnade där. Det var så skönt att få sova lite. Får se hur trött jag är ikväll då men jag har en kännsla av att jag nog kommer vara ganska så trött.
Nu ska jag gå och riva lite tapeter och byta om. Sedan bär det av på joggingrunda!

Done!

Nu är första arbetsdagen avklarad. Det känns sönt. Det gick väl ganska bra idag men det kunde ju gått bättre. Ändå var det en lugn dag.
När jag kom hem vid tre la jag mig och solade i den stekheta solen. Det var verkligen hur varmt som helst och hur skönt som helst! Jag låg där i ca. 2 timmar. Jag hann prata med Josse lite också.
Nu är joggingdojjorna på och jag ska ut och springa med Anna. Vi får väl se hur det går. Jag kan tänka mig att min kondition inte är på topp.


27 juni 2010

God kväll!
Idag har jag varit på min kusins ettårs kalas. Efter det åkte vi och köpte färg så jag kunde börja måla om tak och lister och dörrar i mitt rum. Det tog en himla tid att ta bort allt från mitt rum och jag lät skrivbordet stå kvar eftersom det var för jobbigt att ta bort. Jag täckte bara över det med plast så det inte skulle droppa nån färg på det. Jag målade en dörr och en del av taket. Det var riktigt drygt och det lär behöva målas en gång till. Sen har jag även rivit lite tapeter eftersom jag ska tapetsera om. Så jag har styrt in min säng till Jossans rum och lär sova här den här veckan minst.
Kom just hem från en promenad med Frida och Anna.
Då börjar man sommarjobba imorgon också. Så jag ska stiga upp halv sju för att sen cykla till mitt jobb som ligger några kilometer bort. Det känns inte så frestande.




Där kan man se skilnaden i taket. Jag har ju såklart målat det vitare. Men det är större skilnad på bilden än i verkligheten.



Nu ska jag borsta tänderna, tvätta ansiktet och krypa till kojs för att orka upp imorgon.
Godnatt!

24 juni 2010

Åkte till stugan idag och spenderade dagen där. Det har varit underbart väder hela dagen och det har inte varit ett moln på himlen! Jag har solat och haft vattenkrig med jossan, ja eller... hon kastade iskallt vatten på mig.
Ikväll var jag ute en sväng med Frida i den underbara kvällssolen! Vi gick längs strandpromenaden och sen satte vi oss nere vid älven.
Det blir en tidig kväll ikväll. Jag ska upp tidigt imorgon och åka till farmor och farfar.

Här är lite bilder från kvällen.










Havreflarn in my <3

Jag spenderade kvällen med lillasyster Josephine. Vi var ute på gården ett tag och hade kul. Sen bakade vi havreflarn. Jag ÄLSKAR havreflarn! Det är så lätt att göra och går superfort och det är såå gotttt!!




Försökte ta mig upp i trädet med det fanns inga bra ställen att gå på, så det gick inte så bra.


Men av någon anledning klarade min klätterapa till lillasyster av det bara fint.


Vi fick besök av en varg!

Good Evning

God kväll!
Idag har jag legat och solat på min bakgård med Anna. Hon tog med sin lilla hund och självklart börjar mina hundar skälla åt den lilla stackarn. Hon blev skit rädd.
Sen så käkade jag och Anna pizza, vilket var hur gott som helst! 
Nu sitter jag ensam i mitt rum och vill ta med mig lillasyster ut. Men hon kanske ska vara med en kompis om hon får tag på denne. (Hoppas inte!)

Såhär såg jag ut idag.





Ursäkta den riktigt usla kvaliten, men jag har tyvärr ingen bättre kamera.

Vad har hänt..

Vad har hänt med bloggen? Den är ju himla konstig. Jag har försökt klura ut vad som är felet nu men jag kommer inte på det! Jag känner mig riktigt irriterad och minsta lilla ljud gör mig förbannad! Så jävla typiskt att det ska händ mig!

Regn, regn och åter regn

Haha det är ju självklart! Så fort jag skrivit klar inlägget nedan börjar det ösregna..
Jag bjuder på en solig bild från en mysig dag i solen med Frida


20 juni 2010

Jag kom just hem från en promenad med Lina och lilla hunden. Vi gick i lite mer än en timme. Hoppas hon är trött ikväll då. Det var riktigt skönt väder ute faktist. Nu verkar det som att regnet är på väg bort och solen kikar fram, så det är bra!


12 timmar

Okej det här är riktigt konstigt. Jag vaknade två igår och är sedan hur trött som helst två på natten, och då har jag bara varit vaken i 12 timmar. Så jag gick och la mig, hade lite svårt att somna men tillslut gick det, och jag vaknar två idag igen! Till och med min lillasyster som alltid brukar vakna typ 3 timmar efter mig vaknar före mig.

19 juni 2010

God morgon, eller god eftermiddag? Jag vaknade vid 2. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik.
Mamma och pappa ska bort på middag så jag och lillasyster jossan ska göra tacos idag. Så dom ska snart åka och köpa hem lite grejer till det. Det känns inte så värt att äta frukost för jag är inte hungrig och sen ska jag ju äta middag om typ 2 timmar eller så.


PS. I Love You

Nu är det jobbigt att hålla ögonen öppna så jag gör en snabb summering av min redan korta kväll. Frida kom hit, vi gick på affären och köpte en ben & jerrys. Efter det gick vi hem till Frida, fixade med lite bilder och förde över dem på ett usb minne som jag kunde ta hem, så att jag fick de bilderna. Sen gick vi hem till mig, såg PS. I love you. Det blev en hel del tårar. Sen gick Frida hem. Jag har laddat upp bilderna på min data och nu ska jag sova.
Natti!


18 juni 2010

God morgon! Nu ska jag se de två sista avsnitten av säsong 1 av Vampire Diaries. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Då ska jag nog se alla avsnitt en gång till, haha. Vad ska man göra när det regnar ute? Då är film eller tv det bästa alternativet om man är ensam tycker jag. Talk to you lateroo..


Kubb

Kom hem för ett tag sen från frida. Vi skulle ju spela brännboll ikväll men vi blev för få så jag och frida åkte hem till henne och hämtade kubb. När vi hade spelat det klart stack killarna och jag Frida Therese och Stina åkte hem till Frida. Vi åt lite popcorn spelade spel och åt glass. Sen såg vi slutet på Knocked up!
Nu ska jag sova, och drömma söta drömmar!
Godnatt!


Burn baby, burn!

Här kommer lite bilder från igår.

Kvällen började med att jag och frida och lina åkte till de andra, men det var bara tjejerna som hade kommit då. Efter ett långt tag så kom killarna. Vi hade lite problem med att få eld men tillslut gick det.









Vi åt och grillade marshmallows!





Killarna roade sig med att spotta godis till varandra, och de fångade det i munnen.



Jag och frida kom på att vi hade glass hemma hos henne som vi ville ha så vi cyklade dit och hämtade den. Sen var det några som badade med kläder. Så kvällen slutade med att det var vissa som skulle upp och jobba och vissa skulle byta kläder. Men det var en rolig kväll!


Vampire Diaries

Nu har jag sett Vampire Diaries avsnittet som visades i torsdags igen. Det visas ju inget idag och inget på hela sommaren och det är ju mitt i säsongen! Hur ska jag klara mig! Nu funderar jag på att se resten av säsongen på TVshack. Min dag spenderas nog framför vpd!

Itchy hands

Godmorgon! Jag vaknade halv fem i natt av att min händer kliade huuuuuuur mycket som helst! jag trodde jag skulle bli galen! Jag låg där i min säng och kliade på min händer och det brände och gjorde ont! Så tillslut gick jag upp och tvättade av händerna och smörjde in dem med mycket body lotion i hopp om att det skulle hjälpa. Jag gick tillbaka till sängen men det slutade inte klia! Men jag lät bli att klia och somnade tillslut ändå.
Jag förstår inte vad grejen är. De brukar klia förut också och när jag kliar kommer det små röda prickar. Och det här är på insidan av händerna. Det är skit jobbigt!



Godnatt

Hemma nu efter en galen grillkväll med några kompisar! Jag har borstat tänderna och är redo för sängen. Jag känner att jag kanske ska virda tillbaka dygnen liiiiite grann iallafall. Det har blivit lite för sena nätter nu. Jag berättar mer om kvällen imorgon och kanske kommer upp någon bild också om jag får tag på någon av Lina.
Godnatt!


Green feet

Jag hjälpte pappa att klippa gräsmattan. Och dum som jag var klipte jag den barfota! så nu är minna fötter heeelt gröna. Det blir att hoppa in i duschen och tvätta och skrubba och gud vet allt för att få bort det!


Jordskalv!!!

Var det bara jag som inte märkte av jordskalvet som var igår eller? Alla på facebook har ju tydligen kännt av det! Jag ville ju också känna det..
Men fatta läskigt! Vi kommer fan dö 21 december 2012! Jag börjar verkligen tro att det är sant nu! Det har hänt så jävla mycket naturkatastrofer och allt det här året. LÄSKIGT!!!

16 juni 2010

God dag! Nu har jag legat ute och stekt i solen. Det var dock en aning för många moln tycker jag. Nu har solen försvunnit så jag har tagit mig ett litet mellanmål. Det var smaskens. Jag ska vara lite snäll med mina förälsrar nu och gå och tvätta lite. Sen skulle jag behöva städa mitt rum också, gästsängen står kvar här sen Anna sov över här vilket var för en vecka sen, men det får jag ta någon annan gång.
Jag har ingen aning vad som händer resten av dagen, och inte heller vad som ska hända ikväll. Jag känner ett behov av att socialisera mig, haha.


Running aronud

Nu har vår lilla valp äntligen somnat. Jag har sprungit fram och tillbaka för att hålla koll på henne sen åtta. Hon är ju hur jobbig som helst när hon är buisg men hon är såå söt när hon vill kela.
Jag är grymt sugen på kladdkaka! Jag får se om jag gör en. Nu ska jag gå och tigga lite massage av mamma. Jag har fått ont i nacken av att sitta rakt upp och ned på en stol ett bra tag nu, hah.


Wild animals

Klockan är snart kvart i åtta, jag sitter ensam i mitt hus, lyssnar på Melissa Horn <3 och skriver med josefin. Snart måste jag hämta in vilddjuren till hundar. Känns jobbigt.. kommer vara ensam till efter nio nån gång skulle jag tro. Kan ingen komma hit! Jag vill inte vara ensam..
Jag får väl sätta på en film eller nåt. Men nu har ju inte vi någon film jag vill se som jag inte redan sett.. ååh vad jobbigt det kan vara alltså! Jag får väl sitta här vid datan och skriva med josse hela kvällen då. Men det är ju också kul (Y) :D


Makaronis

HejHej! Jag är lite ledsen idag. Jag känner nämligen ingen träningsvärk från igår. Det känns som att jag inte tagit i tillräckligt då. Men sen när jag åkte och simmade idag så kände jag i armarna, inte träningsvärk, men det var mycket jobbigare än igår, så ajg orkade inte ens hälften av vad jag simmade igår. Sen vart det att sitta i bastun ett bra tag. Det var så jäkla varmt att jag trodde jag skulle svimma ett tag! Men det var skönt.
Nu sitter jag här som en dränkt kisse och ska laga mat. Korv och makaroner blir det! Gott!
Och solen har kikat fram och skiner in genom mitt fönster! Underbart!


Raindrops are falling on my head

Jag ligger i min säng och lyssnar på min ljuvliga musig och hör hur regnet faller på plåttaket. Jag ligger här och låter tankarna flyga iväg.
Jag lyckades hålla mig vaken, och på nåt konstigt sätt är jag pigg nu. Jag som hade tänkt att börja lägga mig en aning tidigare så jag inte behövde kliva upp så sent på dagen, det kan kännas så meningslöst ibland. Men jag ska försöka tvinga mig själv att stänga ögonlocken och slummra in.

Time to go to sleep

Jag tror det är dags att sova. Jag ligger i sängen och lyssnar på lugn och mysig musik. Det var väldigt längesen jag gjorde det. Det är jättemysigt, fattas bara... Jag känner bara hur det blir svårare och svårare att hålla uppe mina ögonlock, men jag vill ju inte sova! Jag vill fortsätta lyssna på den här underbara musiken. Jag kanske får sova med datan på inatt. Eller bara kämpa för att vara vaken.

Ice cream

Det blev ingen springning för mig idag, men jag och lillasyster åkte och simmade i alla fall.
Sen blev det film med Frida, Simon och Lars. Vi såg en skräckfilm som var riktigt dålig. Lars åkte hem för ett tag sen för han skulle upp och jobba imorgon. Frida och Simon åkte just. Så nu sitter jag här i min ensamhet med en skål glass och funderar på vad jag ska göra. Josse är inte inne på msn och jag vill prata med henne.. :( Hon kanske svara på sms? Men jag orkar inte prata över sms, det är så jobbigt. Nu ska jag i alla fall kika runt lite på internet och äta min skål med vanilglass med MYCKET strössel och chokladsås!
Toppen! Jag spillde glass i min säng nu också..





Haha ser ni hur det droppar på kanten? Fett dum jag är!

Härliga dagar

De här dagarna, sen i onsdags, har varit riktigt underbara! Men samtidigt sorgliga. I onsdags så hade vi sista kvällen med niorna, där vi bjöds på middag, underhållning och såklart dans. Det var trevligt. I torsdags var det skolavslutning som började med avslutningen i kyrkan, sen gick vi upp till skolan där vi fick våra betyg och jag är så stolt över mig själv! Jag fick 12 MVG av 17 betyg! Sen gick vi ut på skolgården och åkte sedan iväg med vagnen som vi hade gjort så fin. Vi åkte runt och skrek och sjöng, och efter det blev vi skjutsade till kyrkan där vi åt lunch och tårta med klassen. Sen kramades vi hejdå, vilket var rktigt tråkigt. Även om jag har hatat min klass undet ganska lång tid så är det tråkigt att vi ska skiljas åt nu, det kommer kännas jättekonstigt att man inte kommer träffas varje dag längre. Det finns ju vissa jag kommer sakna jättemycket.
Sen var det ju också josses födelsedag i torsdags, så vi tjejer åt tacos hos henne sen drog jag och josefin in till stan och hade en trevlig kväll. Dock så var mamma tvungen att komma och hämta oss klockan två för det gick ingen nattbuss hem som vi hade trott. Stackars mamma, hon skulle upp och jobba dagen efter.
I fredags tog jag det bara lugnt med josefin, sen träffade vi några och va med dom ett tag. Det blev en sen kväll där också.
Igår skulle jag och josse vara med varandra, men eftersom båda ville vara hemma hos sig så sket vi i det, haha. Och jag ville inte se film själv så Lars kom förbi och vi såg The Wolfman och den sög verkligen. Jag trodde den skulle vara mycket bättre.
Idag har jag varit förbi hos josse och tog farväl av henne för hon åkte till sthlm. Eller ja, inte direkt farväl för hon kommer ju tillbaka om en månad men jag sa hejdå. Sen kom min storasyster Signe förbi en sväng, hon har varit i Rom och hade lämnat bilen hos oss så hon hämtade den efter att hon hade landat i Umeå. Sen har jag bara legat här i vårt hus och degat. Jag blir galen av att vara inne men jag pallar inte göra något. Imrogon ska jag ta mig ut och springa med lillasyster, sen ska vi åka och simma också. Hoppas det blir av för det kan nog vara riktigt skönt tror jag.
























I skuggan av värmen

Jag såg just klart I skuggan av värmen. Jag hade gosat ner mig i min säng med mina havreflarn och låg och tuggade på dem medans jag såg på sjukt snygga Joel Kinnaman! Han är så snygg att jag saknar ord för att beskriva det! Det borde vara olagligt att vara så snygg! (haha, låter som en riktig lite fjortis)
Hur som helst, så levde filmen INTE upp till mina förväntningar, vilket var riktigt tråkigt. Nog för att josse hade sagt att det inte var bra, men jag hade faktist förväntat mig mer. Men men..
Funderar på att sova nu men jag är inte alls trött, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.


2010-06-07

Ligger och lyssnar på min nya favorit låt, längesen med petter. Jag har just pratat med min syster therese. Hon har varit på grönan och åkt insane och hon sa att den verkligen var INSANE! haha.
Nu ska jag städa klart mitt rum, det är en del kvar. Sen ska jag tvätta lite och byta till nya sängkläder. Sen ska jag kanske baka havreflarn och lägga mig i min rena gosiga säng och se i skuggan av värmen. Det blir en mysig kväll det.
Nu ska jag skynda mig att städa mitt rum, sen ska jag ut ett tag med josefin. Underbart med sol!




RSS 2.0